«Του Έρωτα οι Μνήμες» | Λόφος Στράνη – Κυριακή 26/7 στις 21:00 (BINTEO)

Ένα πανέμορφο μελωδικό ταξίδι στο χρόνο θα κάνουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου, στις 21:00 στο Λόφο του Στράνη. Εκεί θα μας υποδεχτεί ένα μουσικό τρίο: η Όλγα Βενέτη (τραγούδι), ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο) και ο Διονύσιος Αγαλιανός (τρομπέτα) οι οποίοι έχουν προετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των Δ. Λάγιου, Μ. Χατζηδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Σπανού και Γ. Χατζηνάσιου, αλλά και ξένων γνωστών δημιουργών.

Δείτε την δήλωση της Όλγα Βενέτη στην κάμερα του ΙΟΝΙΑΝ


O ταλαντούχος Ζακυνθινός μουσικός Διονύσης Αγαλιανός, δήλωσε στην ΗΜΕΡΑ: «Θα είναι μία μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα. Η πρώτη μας συναυλία έγινε πριν λίγες μέρες στο Ξυλόκαστρο και η Ζάκυνθος είναι ο δεύτερος σταθμός μας. Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι αυτή η συναυλία θα δοθεί στον Λόφο του Στράνη και πρέπει να τονίσω ότι ήταν καθοριστική η προσπάθεια που κατέβαλε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άγγελος Σεβαστιάδης για να γίνει αυτή η εκδήλωση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο μουσικό σχήμα, μέχρι στιγμής, έχει κάνει εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής, το Half Note Jazz Club, το ΙΑΝΟΣ και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ζακύνθου και της ΠΕΔΙΝ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.