ΑΟ Τσιλιβή – Οριστικοποίησε την επιστροφή Ενγκεμά

Μέσα στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών δόθηκαν τελικά όλες οι διευκρινίσεις όσον αφορά τον Πατρίκ Ενγκεμά και τον ερχομό του στο Τσιλιβή και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρος του συλλόγου του Πλάνου Τάκης Γκλαβάς με ανάρτηση του ενημέρωσε ότι ο έμπειρος προπονητής θα είναι στο τεχνικό επιτελείο μαζί με τον Σάκη Γεωργίου και ξεκαθάρισε ότι υπήρξε καλή διάθεση με τη Φλόγα Κυψέλης που είναι προπονητής.
Μάλιστα ο κ. Ενγκεμά θα παραμείνει τεχνικός και του σωματείου από την Κυψέλη τελειώνοντας όλες τις απορίες σχετικά με το πώς θα μπορούσε να δουλέψει η «φόρμουλα» της επόμενης χρονιάς. Θα αποτελέσει και τον κατάλληλο άνθρωπο να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Γεωργίου στην παρθενική του χρονιά σας προπονητής.
Η ανάρτηση του Τάκη Γκλαβά αναφέρει: «Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους όσο αφορά τον προπονητή Πατρίκ Ενγκεμά. Από την πρώτη στιγμή ήρθαμε σε συμφωνία με την ομάδα της Φλόγας Κυψέλης με καλή διάθεση να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων και αυτό έγινε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστούμε το συμβούλιο της Φλόγας Κυψέλης. Ο Πατρίκ Ενγκεμά είναι και επίσημα προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή και της Φλόγας Κυψέλης. Όλα τα αλλά είναι λόγια προς κατανάλωση».
Έτσι ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα σχετικά με την ομάδα του Τσιλιβή που θωρακίζεται με έναν έμπειρο άνθρωπο στην τεχνική ηγεσία και δείχνει ότι θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στη φετινή Γ’ Εθνική. Άλλωστε η παραμονή του Στ. Λιβέρη στην ομάδα ήταν το πρώτο θετικό στοιχείο για τον σύλλογο που κινείται δυναμικά σε όλους τους τομείς.