Δόξα Πηγαδακίων – «Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται»

Με μια σύντομη αλλά και όμορφη ανάρτηση ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Πηγαδακίων Ανδρέας Γκούσκος αναφέρθηκε εκ μέρους του σωματείου στη συνέχεια του ταξιδιού της ομάδας στη Β’ Εθνική γυναικών. Ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα τιμητικό για ένα σωματείο από το νησί μας. Η ανάρτηση του αναφέρει: «Το ταξίδι μας στο όνειρο συνεχίζεται. Όχι εγώ, ούτε εσύ, αλλά όλοι μας ΜΑΖΙ. Γιατί εκεί που δεν μπορώ να πάω εγώ, αλλά ούτε και εσύ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ , όλοι μαζί».
Η Δόξα Πηγαδακίων φέτος έχει κάνει το βήμα παραπάνω καθώς στον πάγκο της εκτός από τον επιτυχημένο Γιάννη Βερτζάγια, μαζί του θα είναι ο σπουδαίος Ρέμι Μόουζες που είναι πρώην ποδοσφαιριστής της ιστορικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Ζακυνθινό σωματείο έκανε φέτος τη συγκεκριμένη υπέρβαση και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην περσινή πορεία στη Β’ Εθνική Γυναικών, η οποία διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η ομάδα ως επί το πλείστον αποτελείται από νεαρά κορίτσια και έχει ιδιαίτερα χαμηλό όριο ηλικίας. Αυτό την έχει βοηθήσει να γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι, καθώς οι παίκτριες συνεχώς εξελίσσονται. Για το νησί μας η παρουσία της Δόξας Πηγαδακίων στη Β’ Εθνική Γυναικών είναι κάτι πολύτιμο και ιδιαίτερο, με τον σύλλογο να προσπαθεί να συνεχίσει κάτι ανεπανάληπτο για την ιστορία και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.