Λέει μάλλον ναι στον Εθνικό Σκουλικάδου ο Δ. Νόλης – Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό

Πάρα πολύ κοντά φέρεται να είναι ο πρώην τεχνικός της Ζακύνθου και του ΑΟ Κατασταρίου Δημήτρης Νόλης με τον πάγκο του Εθνικού Σκουλικάδου. Ο έμπειρος προπονητής που έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την περσινή πολύ καλή παρουσία του στην Ερμιονίδα σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι στο Ζακυνθινό σωματείο και να το καθοδηγήσει μαζί με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, με τον οποίο έχουν άψογη σχέση από την κοινή τους πορεία στον ΑΠΣ και τον ΑΟΚ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο γνωστός προπονητής σκέφτεταιστο να πει το ναι στο σωματείο και να καθοδηγήσει στην παρθενική του πορεία στη Γ’ Εθνική.
Να πούμε ότι από την αρχή της αναζήτησης προπονητή ο Δημήτρης Νόλης ήταν από τις πρώτες επιλογές της διοίκησης μαζί με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, ο οποίος είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Σκουλικάδου.
Εξαρχής το ενδιαφέρον του Εθνικού δεν ευδοκίμησε με τον γνωστό προπονητή αλλά τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια πολύ σημαντική συμφωνία που θα ανυψώσει το σωματείο στην προσπάθεια του να έχει το καλύτερο προπονητικό δίδυμο του νησιού τα τελευταία χρόνια.
Θυμίζουμε ότι οι δυο προπονητές μαζί καθοδήγησαν τον ΑΠΣ στην πρώτη επιστροφή στη Γ’ Εθνική μετά τον υποβιβασμό από τη Β’ Εθνική στην Α’ Κατηγορία, ενώ προσέφεραν τα μέγιστα στην πολύ καλή προσπάθεια του ΑΟ Κατασταρίου τη σεζόν 2018-19.
Μέχρι το αργότερο την Παρασκευή ο Δημήτρης Νόλης αναμένεται να απαντήσει για το αν θα είναι προπονητής στον Εθνικό Σκουλικάδου με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη και η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία την απάντηση του.