Παναρτεμισιακός – Αποχώρησε από τον πάγκο ο Θ. Παραστατίδης

Με την κατάσταση στον Παναρτεμισιακό να είναι περίεργη και κυρίως αβέβαιη για τη νέα χρονιά ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Παραστατίδης αποφάσισε να αποχωρήσει ευχαριστώντας τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Μπάμπη Ραυτόπουλο, ενώ ευχήθηκε ότι καλύτερο στο σωματείο.
«Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Σε αυτό το σημείο και αφού ο κύκλος μου, στον Παναρτεμισιακό, σε αυτό το ξεχωριστό σωματείο όπου ήμουν προπονητής ολοκληρώθηκε, θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω τον κύριο Μπάμπη Ραυτόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μιχάλη Μπαβέλο, ο οποίος ήταν κοντά μας όσο μπορούσε.
Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη την ποδοσφαιρική χρονιά.
Εύχομαι σε όλους υγεία, τύχη και την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου επιθυμούν. Είμαι σίγουρος, ότι με κάποιους από την όμορφη παρέα που δημιουργήσαμε, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».
Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετικό έργο στις ομάδες που κάθισε στον πάγκο με αποκορύφωμα την πορεία ανόδου στη Β’ Κατηγορία με τη Δόξα Λιθακιάς τη σεζόν 2017-18. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον ο επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού τεχνικού, ο οποίος θα είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα για τα σωματεία που δεν έχουν άνθρωπο στον πάγκο τους.