Στέλεχος της Jet 2: «Είναι ασφαλείς οι πελάτες στα χέρια μας» – Το 54% των Βρετανών δεν ταξιδεύει λέει η Daily Mail (βίντεο)

Περίπου 50 πτήσεις ξεκίνησαν απόψε με προορισμό το νησί μας και άλλα τουριστικά μέρη της χώρας από τη Μεγάλη Βρετανία. Το ηγετικό στέλεχος της Jet 2 Στίβ Χίπι αναφέρθηκε στο άνοιγμα των πτήσεων για την Ελλάδα και το εξωτερικό λέγοντας στη Daily Mail.
«Είχαμε πει πριν αρκετό καιρό ότι ο ήλιος θα λάμψει ξανά και όταν λάμψει θα είμαστε εκεί να πάρουμε τους πελάτες μας μακριά στις διακοπές που αξίζουν. Η μέρα έφτασε και είμαστε πανευτυχείς που οι πρώτες μας πτήσεις απογειώθηκαν. Είναι φανταστικό να είμαστε και πάλι στον αέρα και να προωθούμε τα πακέτα διακοπών μας στην Ευρώπη, στη Μεσόγειο και στα Κανάρια Νησιά. Οι επιβάτες μας είναι σε ασφαλή χέρια όταν ταξιδεύουν μαζί μας».

Στη χώρα μας η Jet 2 έχει προγραμματισμένες πτήσεις στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Σκιάθο, την Κω, την Πρέβεζα και τη Ρόδο.


Μάλιστα η εταιρία κοινοποίησε και βίντεο το οποίο εξηγεί στους επιβάτες της τι πρέπει να κάνουν για να μένουν ασφαλείς στις διακοπές τους. Μάλιστα αναφέρει ότι αν κάποιος επιβάτης έχει συμπτώματα κορωνοϊού δεν θα πετάει με την εταιρία, ενώ οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε κάθε περίπτωση.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοψήφισμα της Daily Mail το 50% των Βρετανών δεν θα πάνε διακοπές καθόλου φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ μόλις το 11% λέει ότι θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό.

Επίσης όσον αφορά το πότε θα ταξιδέψουν το μεγαλύτερο ποσοστό αναφέρει ότι θα το κάνει τον Αύγουστο (33%), ενώ μετά ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι με λίγο λιγότερο ποσοστό (27%)

Με πληροφορίες από Daily Mail