Μια τέλεια παραλία για ντόπιους και τουρίστες – Οι Αλυκές είναι η σταθερή επιλογή (φώτο)

Μια παραλία που έχει κατ’εξοχήν πολλούς τουρίστες και ντόπιους που κάνουν το μπάνιο τους και απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο είναι εκείνη των Αλυκών. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες οι Αλυκές είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να κάνει τη βουτιά του, να παίξει και να διασκεδάσει για φέτος. Μπορεί ο κόσμος ακόμα να μην είναι πολύς λόγω της απουσίας των τουριστών, αλλά είναι ευκαιρία για τους ντόπιους να ξεσκάσουν από τα προβλήματα και να περάσουν όμορφα.

Οι παραλίες του νησιού μας είναι ξεχωριστές και εκείνες των Αλυκών πάντα προσελκύουν πολύ κόσμο που θέλει να κάνει το μπάνιο του και να περάσει τον ελεύθερο του χρόνο ευχάριστα.


Να πούμε ότι στην παραλία υπάρχουν και αλεξιπτωτιστές που προσφέρουν θέαμα. Συγκεκριμένα κάνουν το χόμπι του parachuting που κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές και στο νησί μας. Αυτοί οι παραθεριστές απολαμβάνουν βέβαια και την καλύτερη θέα των Αλυκών πετώντας από πολύ ψηλά, ενώ είναι ιδιαίτερα έμπειροι στο τι κάνουν τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.