Αρνητική η απάντηση του Α. Γκούσκου στο Σκουλικάδο – «Εύχομαι καλή επιτυχία στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ανδρέα Γκούσκου στον Εθνικό Σκουλικάδου και δεν θα βοηθήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική από τη θέση του γυμναστή και του βοηθού προπονητή. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε για την απόφαση του λέγοντας ότι η Δόξα Πηγαδακίων είναι ο λόγος που δεν μπορεί να δώσει θετική απάντηση.
« Έχω μια διαδρομή μεγάλη μέσα στο ποδόσφαιρο της Ζακύνθου. Είχα την τιμή να έχω πρόταση συνεργασίας για δεύτερη φορά και να συμμετάσχω στο προπονητικό επιτελείο ομάδας που μας εκπροσωπεί στη Γ’ Εθνική. Παρόλο που πρόκειται για μια ομάδα η οποία εκπροσωπεί εκτός από το νησί και την περιοχή μου γενικότερα (Δημοτική Ενότητα Αλυκών) και που θα ήθελα και εγώ να ακολουθήσω αυτό το ωραίο τους ταξίδι δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να βάλω σε κίνδυνο την προσπάθεια που κάνουμε στο σωματείο στο οποίο ανήκω, στον Αθλητικό Όμιλο Δόξας Πηγαδακίων Ζακύνθου. Η παρουσία μου και στις ακαδημίες οι οποίες θα υποστηρίξουν την πρωτοπόρα προσπάθεια της ΕΠΣ Ζακύνθου για Παιδικά Πρωταθλήματα από την αρχή της Σεζόν, από τον Σεπτέμβριο είναι επιβεβλημένη».

Επίσης ο κ. Γκούσκος ενημέρωσε ότι δεν θέλει να χάσει και κανένα παιχνίδι της ιστορικής παρουσίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική Γυναικών για τη Δόξα Πηγαδακίων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Εθνικού Σκουλικάδου για την πρόταση που του έκανε.
«Δεν θέλω να χάσω κανέναν αγώνα από τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στη Β’ Εθνική Γυναικών Ελλάδος. Η ομάδα αυτή είναι η μόνη μετά τη μεγάλη ομάδα του νησιού μας τον ΑΠΣ Ζάκυνθος που καταφέρνει να παραμείνει σε Εθνική Κατηγορία και να συνεχίσει να εκπροσωπήσει το νησί μας όσο και αν αυτό δεν προβάλλεται όσο πρέπει. Ευχαριστώ λοιπόν το Δ.Σ. του Εθνικού Σκουλικάδου για την τιμή που μου έκανε. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω ως φίλαθλος και άνθρωπος του ποδοσφαίρου όσο μπορώ και τους εύχομαι καλή επιτυχία και να ζήσουν το ταξίδι της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική».
Ο σύλλογος του Εθνικού Σκουλικάδου περιμένει και την απάντηση του Παναγιώτη Τρουπιώτη για τη θέση του προπονητή, ενώ καλείται να βρει γυμναστή με δίπλωμα UEFA Β’ που είναι απαραίτητο για τη Γ’ Εθνική.