Πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε κ. Δήμαρχε

Είναι ορατή η κατάρρευση της ΔΕΥΑΖ, κατά τα γραφόμενα της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΔΡΑΣΗ», του Γιάννη Αγαλιανού. Με μία μακροσκελή ανακοίνωση εκθέτει τον κ. Αρετάκη και τους υπόλοιπους συνεργάτες του σχετικά με τους χειρισμούς του σε αυτόν τον φορέα του Δήμου, όπως είναι η ΔΕΥΑΖ.

Μιλούν για ανεπαρκή υδροδότηση (πάρα το γεγονός της μειωμένης ζήτησης που προέρχεται από τη μη λειτουργία των περισσότερων τουριστικών επιχειρήσεων), για βλάβες στο δίκτυο Ύδρευσης που δεν αποκαθίστανται έγκαιρα, για καθυστερημένη έκδοση λογαριασμών με αυξημένες κατ’ επέκταση χρεώσεις χωρίς ευθύνη των καταναλωτών και για πλημμελή λειτουργία του τομέα της αποχέτευσης (με αποτέλεσμα δυσοσμίες, διαρροές κλπ).


Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΖ, δεν τους παρέχονται ούτε τα απαιτούμενα μέσα για την εργασία τους (οχήματα, εργαλεία, υλικά κ.λ.π.), ούτε είδη ατομικής προστασίας απολύτως απαραίτητα σε εποχή Πανδημίας, και καλούνται και από πάνω σε απολογίες και τους επιβάλλονται πρόστιμα!

Η κατάσταση είναι τραγική στην ΔΕΥΑΖ και οπουδήποτε είναι Πρόεδρος ο κ. Αρετάκης. Κι αυτό γιατί, πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, ε όπως και να το κάνουμε, δεν χωράνε!!!

Γ.Α.

photo: www.azcentral.com