Έκκληση για τον Παναρτεμισιακό από τον Μπ. Ραυτόπουλο – «Να βρεθεί λύση για την ομάδα»

Κρίσιμες στιγμές περνάει η ομάδα του Παναρτεμισιακού αφού είναι μια ανάσα από την οριστική διάλυση εάν και εφόσον καταλήξει στη λύση του Πρωτοδικείου. Οι ενέργειες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι αρκετές για να σώσουν το ιστορικό σωματείο, για το οποίο δεν έχει υπάρξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για τη διοίκηση του.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χαράλαμπος Ραυτόπουλος με προσωπική του ανακοίνωση ενημέρωσε ότι αν και επιμένει στην αποχώρηση του, καλεί όσους αγαπάνε το σωματείο να βγουν μπροστά.
«Αν και εμμένω στην αρχική μου απόφαση για οριστική αποχώρηση από τον Παναρτεμισιακό Αθλητικό Όμιλο Αρτεμισίων με Αρ.Μητρώου Ε.Π.Ο 4461 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κάνω μία τελευταία έκκληση σε όλους όσους κατά το παρελθόν έχουν ασχοληθεί Διοικητικά με την ομάδα, σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και απλούς φιλάθλους να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια που θα έχει αποτέλεσμα να βρεθεί λύση για το καλό της ομάδας».
Ο έμπειρος παράγοντας και πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν ενωτικός στην ανακοίνωση λέγοντας ότι άπαντες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από αυτό το τέλμα.
«Πρέπει να βάλουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και για τελευταία φορά να συνεργαστούμε για να μην καταλήξει η ομάδα στην λύση του Πρωτοδικείου με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι καταστροφικές απρόβλεπτες».
Ο κ. Ραυτόπουλος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι ο Παναρτεμισιακός θα οδηγηθεί προς τη διάλυση αν δεν βρεθεί άκρη στη διοίκηση του, ενώ είχε προχωρήσει σε προτάσεις προκειμένου η ομάδα να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει ακόμα πιο δυνατή στην Α’ Κατηγορία.
Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές του Παναρτεμισιακού προχώρησαν σε συναντήσεις με πρώην παράγοντες της ομάδας και τους ζήτησαν να βοηθήσουν ώστε να μην προχωρήσει η λύση του Πρωτοδικείου. Να πούμε ότι αν προχωρήσει το ζήτημα του Πρωτοδικείου οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν εγκλωβισμένοι στα Λαγκαδάκια μέχρι να βρεθεί άκρη. Για αυτό το λόγο ζητούν από τους παράγοντες να προσφέρουν και να μείνει ο Παναρτεμισιακός ζωντανός σε μια δύσκολη στιγμή του.