Παναγιώτης Βαρυπάτης – “Ολοκληρώνεται ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό”

Σημαντική παρουσία είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη γυναικεία ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Βαρυπάτης. Ο Ζακυνθινός τεχνικός που θυμίζουμε ότι είχε συμμετοχή και στη δημιουργία του Αθλητικού Συλλόγου Ράγκμπι Ζακύνθου είχε φύγει από το νησί μας και βρισκόταν στο “τριφύλλι” όπου έκανε μια καταπληκτική πορεία. Ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα για την παραμονή του και ευχαρίστησε τις αθλήτριες αλλά και τη διοίκηση.
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βαρυπάτη αναφέρει: “Με συγκίνηση, πολλές εμπειρίες, ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την κατάκτηση ενός τίτλου σε τουρνουά ράγκμπι και άριστη συνεργασία ολοκληρώνεται ένας κύκλος ως προπονητής ράγκμπι της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που υπήρξα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες, τους προπονητές και την διοίκηση που βρισκόντουσαν πάντα από κοντά”.
Φυσικά όσον αφορά το άθλημα του ράγκμπι στο νησί μας πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία να έχει έναν προπονητή σε τόσο υψηλό επίπεδο, με τον Παναγιώτη Βαρυπάτη να έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τα διαπιστευτήρια του στο συγκεκριμένο πολύ απαιτητικό σπορ, ενώ έχει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.