Στον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας ο Χρ. Κοτσέτας – Μαζί του και ο πρώην παίκτης της ΑΓΕΖ Θ. Νικολόπουλος

Ολοκληρώθηκε άλλη μια συνεργασία της ΑΓΕΖ με τον Χρήστο Κοτσέτα καθώς ο έμπειρος γκαρντ ανακοινώθηκε και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας. Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός μπασκετμπολίστας έμενε μόνιμα στο νησί μας και αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο επιστρέφει πίσω στον τόπο καταγωγής του που είναι η Ηλεία. Μαζί του θα τον ακολουθήσει και ο γνώριμος στην ΑΓΕΖ Θανάσης Νικολόπουλος, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Αμαλιάδα και τα πήγε εξαιρετικά.
Όσον αφορά τον Χρήστο Κοτσέτα να πούμε ότι στην επίσημη σελίδα της ομάδας έκανε την εξής δήλωση: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΓΕΖ για την προηγούμενη συνεργασία μας. Γνωρίζοντας τον Σ.Ε.Φ.Α και μόλις μου έγινε η πρόταση δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αποφασίσω!.Θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας και σε αυτό χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου μας».
Να πούμε μάλιστα ότι το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας θα είναι αντίπαλος της ΑΓΕΖ τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΗ, εφόσον βέβαια το σωματείο του νησιού μας παίξει στην Α1 ΕΣΚΑΗ.
Η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας είναι πιθανό να αγωνιστεί στην Α2 ΕΣΚΑΗ λόγω και των οικονομικών δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ παρουσιάζεται και λειψανδρία στο ρόστερ λόγω της αποχώρησης παικτών επειδή θα φύγουν από τη Ζάκυνθο για να σπουδάσουν.
Όλα αυτά πιθανόν να οδηγήσουν και πάλι την ΑΓΕΖ στην Α2 ΕΣΚΑΗ, όπως έγινε και τη σεζόν 2015-16 που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς το σωματείο από τη Γ’ Εθνική.