Δείτε backstage εικόνες από τα γυρίσματα της καμπάνιας για τη Ζάκυνθο από την 11880 και τον Γ. Θεοδόση

Όταν φορείς και θεσμοί αδυνατούν να προβάλλουν μεθοδικά και σωστά τις ομορφιές ενός τόπου, διαφημίζοντάς τον και συμβάλλοντας στην προσέλκυση τουριστών, τότε έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία να το πράξει και να το πράξει σωστά. Η πασίγνωστη εταιρία 11.8.80 με τις εφευρετικές διαφημιστικές καμπάνιες, για μία ακόμη φορά θα αναδείξει τις ομορφιές της Ζακύνθου, μέσα από ένα τηλεοπτικό σποτ που ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες και θα προβληθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε βαλκανικές χώρες. Το σποτ αναμένεται να είναι έτοιμο και να προβληθεί σε περίπου μία εβδομάδα.

Η Ζάκυνθος είναι έτοιμη με ασφάλεια να υποδεχθεί επισκέπτες αναδεικνύοντας τον πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές, την τοπική παραδοσιακή κουζίνα αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα του σεναρίου της νέας πολυδάπανης διαφημιστικής καμπάνιας που ετοιμάζει ο όμιλος 11880 του ζακυνθινού επιχειρηματία Γιώργου Θεοδόση. Τα γυρίσματα της διαφημιστικής καμπάνιας ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο νησί, με εικόνες μαγευτικές από την πόλη, αλλά και την ορεινή Ζάκυνθο. Φυσικά δε μπορούσε να λείπει το σήμα κατατεθέν του νησιού, το εμβληματικό Ναυάγιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρώτο πλάνο του διαφημιστικού σποτ, θα είναι το καμπαναριό του πολιούχου του νησιού, Αγίου Διονυσίου

Το σενάριο δεν έχει διαρρεύσει ως προς την τελική του μορφή, με το πολυπληθές συνεργείο να εργάζεται πυρετωδώς διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται υπό τη συνεχή επίβλεψη του ίδιου του Γιώργου Θεοδόση.

Η διαφημιστική καμπάνια θα προβληθεί και εκτός της ελληνικής επικράτειας και σε χώρες των Βαλκανίων, διαφημίζοντας τη Ζάκυνθο, τα Επτάνησα και τη χώρα ολόκληρη, στο εξωτερικό.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η ιδιωτική πρωτοβουλία σηκώνει το βάρος της προβολής ενός τόπου.

Μιας προβολής στοχευμένης ενός νησιού που ταλαιπωρείται από την αδιαφορία φορέων, αρχών, εκπροσώπων θεσμών αλλά και αδιάφορων ιδιωτών.

Και η εταιρία 11.8.80 για μια ακόμη φορά παίρνει πάνω της την προβολή της Ζακύνθου με κόστος παραγωγής και μετάδοσης αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, στηρίζοντας το νησί να σταθεί οικονομικά όρθιο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της εφημερίδας μας, τη Δευτέρα 6/7.