ΑΠΣ Ζάκυνθος – Θετικό κλίμα για την παραμονή Στ. Καραμαλίκη

Ένα από τα ζητήματα που πάντα απασχολούν μια ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι η παραμονή ή πρόσληψη νέου προπονητή. Στη Ζάκυνθο είναι ξεκάθαρη η διάθεση της διοίκησης να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Στάθη Καραμαλίκη μετά την επιτυχημένη πορεία πέρσι στη Γ’ Εθνική. Οι «κυανοκίτρινοι» ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και δεν κινδύνεψαν ποτέ όσον αφορά την παραμονή τους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο Στάθης Καραμαλίκης έχει κερδίσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη της διοίκησης με τον τρόπο που προπονεί την ομάδα, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει μια σωστή ομάδα και πειθαρχημένη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το ποδόσφαιρο που έπαιξε άρεσε και στους φιλάθλους.
Αρνητικά ως επί το πλείστον δεν είχε ο νεαρός τεχνικός, αφού κατάφερε και σε δύσκολες καταστάσεις στην αρχή της χρονιάς, όπως στην ήττα από τη Θύελλα Πατρών με 4-0 να ανακάμψει άμεσα και να επαναφέρει την ηρεμία σε όλους τους τομείς.
Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που προσανατολίζουν τη διοίκηση στο να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ελπιδοφόρο Ζακυνθινό τεχνικό, ο οποίος εκπέμπει σεβασμό στους ποδοσφαιριστές και έχει δίψα και θετική διάθεση να βοηθήσει το σωματείο να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Φυσικά απομένει αυτό να αποτυπωθεί και στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές για να συζητήσουν για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μιας χρονιάς πολύ διαφορετικής για τον ΑΠΣ, αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναμένεται να ρίξει αρκετά το μπάτζετ του. Παρόλα αυτά υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα και την επόμενη χρονιά θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο στη Γ’ Εθνική.