Α.Σ. Ρόϊδο – Μένει στον πάγκο ο Αλ. Αντίοχος

Μετά από την πολύ καλή περσινή παρουσία στη Β’ Κατηγορία το Ρόϊδο ετοιμάζεται για μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική, αφού κάνει το βήμα παραπάνω με την παρουσία σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Στη διοίκηση δεν το κρύβουν ότι θέλουν να κάνουν καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία και να κυνηγήσουν ακόμα και τον τίτλο αν τους δοθεί η ευκαιρία. Μάλιστα προχωρούν στην ανανέωση σημαντικών ποδοσφαιριστών τους, ενώ αναμένεται να διατηρήσουν στην τεχνική ηγεσία τον Αλέκο Αντίοχο. Ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα το ενδεχόμενο να παραμείνει και κατά 90% θα καθίσει και στον πάγκο τη νέα χρονιά.
Από εκεί και πέρα έχει γίνει και κρούση σε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας για να ενισχύσουν το ρόστερ και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν.
Στόχος του Ρόϊδου όμως είναι και η στελέχωση με παίκτες από τη γύρω περιοχή και αυτό είναι κάτι που θα έχει προτεραιότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε η ομάδα να έχει παρόν αλλά και μέλλον στο Τοπικό Ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν άμεσα για τη στελέχωση του ρόστερ, με την προσεχή χρονιά να είναι διαφορετική.

Το Ρόϊδο θυμίζουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε ήταν αήττητο μαζί με τη Θύελλα Αμπελοκήπων στη Β’ Κατηγορία και έχασε μάλιστα το πρωτάθλημα στη διαφορά τερμάτων. Παρόλα αυτά η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για τον σύλλογο, ο οποίος έδειξε καλή εικόνα στα παιχνίδια του και απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, όπως και έγινε τελικά.