Πικετοφορία σήμερα της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ ενάντια στο ν/σ για τις διαδηλώσεις

Ανακοίνωση ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ


ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ π. ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ “ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ” ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Το νομοσχέδιο αποτελεί έναν επιπλέον σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα μέτρων έντασης της κρατικής τρομοκρατίας, του αυταρχισμού και της καταστολής, που προώθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις –με τη σημερινή να προχωράει παραπέρα– για να στηρίξουν την επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος των εργατικών λαϊκών αναγκών.

Η κυβερνητική προπαγάνδα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, ότι τάχα το αντιδραστικό νομοσχέδιο και οι διατάξεις του “δεν αφορούν τις οργανωμένες, περιφρουρημένες πορείες και διαδηλώσεις” του ταξικού κινήματος, είναι στάχτη στα μάτια της εργατικής τάξης, όλων των προοδευτικών ανθρώπων. Η επί δεκαετίες πείρα του εργατικού – λαϊκού κινήματος αποδεικνύει ότι βασικός στόχος τέτοιων αυταρχικών κατασταλτικών μέτρων είναι το ίδιο το εργατικό, ταξικό κίνημα, το κομμουνιστικό κίνημα, όσο κι αν ακολουθείται συγκεκριμένη κλιμάκωση έως την τελική εφαρμογή του.
Αυτό το κίνημα είναι όμως που τελικά θα ανατρέψει οριστικά και αμετάκλητα αυτή τη φορά τέτοιες αντιδραστικές πρακτικές, τέτοιους αντιλαϊκούς νόμους.

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ π. ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30.