Θετικές ψήφους είχε η ΕΠΣ Ζακύνθου στη Γ.Σ. της ΕΠΟ

Με τη θετική ψήφο και της ΕΠΣ Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό αλλά και τον προϋπολογισμό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα στη Γενική Συνέλευση της Αθήνας, στην οποία παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Φιλιπποπολίτης αλλά και ο Ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου. Με ψήφους 53 υπέρ – 6 κατά πέρασε ο διοικητικός απολογισμός, ενώ ο οικονομικός και ο προϋπολογισμός της ΕΠΟ, πέρασαν με ψήφους 55 υπέρ και 6 κατά ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός.
Η ατμόσφαιρα σε σχέση με την προηγούμενη Γενική Συνέλευση ήταν ήρεμη και η διαδικασία προχώρησε χωρίς προβλήματα.
Όσα ειπώθηκαν αφορούσαν καθαρά το έργο της τωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, η οποία είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στο πόστο της μετά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν εκτός απροόπτου τον Οκτώβριο.
Για την ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν σημαντική η παρουσία της σε άλλη μια Γενική Συνέλευση αλλά δεν έφερε ουσιαστικά νέα για το Τοπικό Ποδόσφαιρο, το οποίο πληγώνεται από την πανδημία του κορωνοϊού και αυτό είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά.
Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA ΧέρμπερτΧούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΒίτορΜέλοΠερέιρα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA ΠετρΦούσεκ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια παραμένει υπό εποπτεία από την UEFA η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία για άλλη μια φορά είχε αρκετούς καλεσμένους από το εξωτερικό.