Ο κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης στην όμορφη Ζάκυνθο
Στο νησί μας βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, ο κομμωτής των επωνύμων, Σπύρος Τσουκάνης. Ο διάσημος κομμωτής βρέθηκε στο νησί μας για την παρουσίαση και προώθηση προιόντων θεραπείας μαλλιών που θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα καλύτερα στον κόσμο.
Ο Σπύρος Τσουκάνης,, δεν έχασε την ευκαρία να απολαύσει και τη Ζάκυνθο, κάνοντας το γύρο του νησιού με ιδιωτικό σκάφος και να θαυμάσει τις όμορφες και καταγάλανες παραλίες.
Μάλιστα έμεινε ενθουσιασμένος και από την πόλη, την οποία χαρακτήρισε σαγηνευτική η οποία του άρεσε απίστευτα απ’ την πρώτη στιγμή, καθώς είναι μία πόλη για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, και ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος. Από την στιγμή που φτάνει στο νησί με το καράβι νιώθει ότι αυτό το νησί τον ξεκουράζει απίστευτα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις, αισθήματα ενθουσιασμού και ευχάριστης ψυχικής διάθεσης αναχώρησε από το νησί μας και υποσχέθηκε πως θα το ξαναεπισκεφθεί, αφού οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που του προσφέρει είναι μοναδικές.