Παναγιώτης Τρουπιώτης – Αποφασίζει μέσα στην εβδομάδα για το μέλλον του

Πολύ κοντά στο να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Εθνικού Σκουλικάδου είναι ο Παναγιώτης Τρουπιώτης. Αποδεδειγμένα και οι δυο πλευρές έχουν εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και απομένει να πουν το τελικό «ναι» για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία τους.
Ήδη από την πλευρά του σωματείου αναφέρεται ότι περιμένουν το τελικό ΟΚ από τον ίδιο τον προπονητή, ενώ από την πλευρά του έμπειρου τεχνικού σημειώνεται ότι εντός της προσεχής εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
Η επιλογή του Παναγιώτη Τρουπιώτη είναι και επιθυμία του νέου τεχνικού διευθυντή του Σκουλικάδου Κώστα Μυλωνά, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του από την περσινή χρονιά στον ΑΟ Λεβάντε.
Μετά το θέμα του προπονητή θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Ήδη γίνεται προσπάθεια να ανανεωθεί η συνεργασία με αρκετά παιδιά που είναι στην ομάδα και προχωράει θετικά το συγκεκριμένο ζήτημα.
Άλλωστε στο Σκουλικάδο έχουν σκοπό να προχωρήσουν με αρκετά παιδιά από το νησί και θα μετριάσουν αρκετά τις μεταγραφές εκτός Ζακύνθου ώστε και να μειώσουν το οικονομικό κόστος το οποίο θα είναι μεγάλο για τη Γ’ Εθνική.