Ακαδημίες Αστέρα Μαχαιράδου – Τα παιδιά καθάρισαν το γήπεδο

Σε μια όμορφη εθελοντική προσπάθεια προχώρησαν τα μικρά παιδιά των ακαδημιών του Αστέρα Μαχαιράδου, καθώς καθάρισαν το γήπεδο από τα πολλά σκουπίδια που είχε γύρω γύρω. Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Αλέκος Αντίοχος, ο οποίος είναι επί σειρά ετών κοντά στους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε σε ανάρτηση του για την πρωτοβουλία τους.
«Τα παιδιά μας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθαρίσανε το γήπεδο μας από τα σκουπίδια που άφηναν οι διάφοροι που έμπαιναν να παίξουν στο απροστάτευτο γήπεδο μας. Τώρα περιμένουμε τους εθελοντές συγχωριανούς μας να το καθαρίσουν από τα χόρτα σε ένα Δημοτικό γήπεδο που καμία ευθύνη δεν έχει η ομάδα μας. Ένα γήπεδο που έχει φτιαχτεί με θυσίες των χωριανών μας είτε ήταν κοινότητα είτε Δήμος Αρτεμισίου».
Το Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, όμως οι μικροί ποδοσφαιριστές έστειλαν το σωστό μήνυμα προς τα έξω, όσον αφορά το τι πρέπει ο καθένας από μόνος του να κάνει για να είναι καθαρός ένας αθλητικός χώρος που εξυπηρετεί πάρα πολλά σωματεία στο νησί μας.
Μέσω αυτής της δράσης ο προπονητής των παιδιών Αλέκος Αντίοχος τους μαθαίνει εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές πώς να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία.