ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ | Ζευγάρι που γνωρίστηκε στα 26 του ανακάλυψε φωτό που τους έδειχνε μαζί όταν ήταν… 6 ετών

Η περίπτωχη της Χάιντι Σάβιτ και του Εντ Σάβιτ δεν ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ηταν μάλλον έρωτας με τη δεύτερη ματιά, που ξεκίνησε πολλά χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία…

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ το 2011. Ο Εντ σπούδαζε ψυχολογία και διοίκηση, ενώ η Χάιντι οικονομικά και διοίκηση.

Οταν ο Εντ μετακόμισε στους φοιτητικούς κοιτώνες αντιμετώπισε κάποια δυσκολία στο να θέσει σε λειτουργία το πλυντήριο και έτσι απευθύνθηκε στην προηγούμενη ένοικο του δωματίου, που έτυχε να είναι η Χάιντι.

Μερικές εβδομάδες αργότερα συναντήθηκαν τυχαία σε μια βραδινή τους έξοδο και λίγο αργότερα βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού σε γνωστή πιτσαρία. Και από τότε ο Εντ και η Χάιντι έγιναν αχώριστοι.

Κάποια χρόνια αργότερα η Χάιντι αποφάσισε να γνωρίσει τον Εντ στους γονείς της και πήγαν μαζί στο πατρικό της για δείπνο. Κάπου εκεί στη μέση του φαγητού η μητέρα της Χάιντι θυμήθηκε ότι η κόρη της είχε έναν παιδικό φίλο που τον έλεγαν Εντ. Τον είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους στην Τουρκία. Η Χάιντι ήταν τότε μόλις 6 ετών.

Το ζευγάρι και όλη η οικογένεια πίστεψαν αρχικά ότι ήταν μια χαριτωμένη σύμπτωση. Μέχρι που η μητέρα της Χάιντι, ψάχνοντας τις επόμενες ημέρες τις οικογενειακές φωτογραφίες στη σοφίτα, βρήκε μια φωτογραφία της Χάιντι και εκείνου του παιδικού της φίλου στις διακοπές τους στην Τουρκία, που τον έλεγαν Εντ, και τους την έστειλε.

Μόλις ο Εντ είδε τη φωτογραφία αντιλήφθηκε ότι το αγόρι της φωτογραφίας ήταν ο ίδιος και το κοριτσάκι δίπλα του η σύντροφός του!

Αντίστοιχα και η οικογένεια του Εντ έψαξε στο οικογενειακό αρχείο και εντόπισε φωτό από εκείνο το καλοκαίρι με τη Χάιντι και τον Εντ να ποζάρουν μαζί. Ηταν μόλις 6 ετών και οι δυο τους.

Να σημειωθεί ότι οι οικογένειες των δύο παιδιών δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, η μία οικογένεια είναι από το Σέφιλντ και η άλλη από το Λονδίνο. Απλά, το καλοκαίρι του 1997 αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία και συνέπεσαν την ίδια περίοδο στο ίδιο τουριστικό θέρετρο, και ήταν φυσικό τα δύο παιδάκια να γνωριστούν και να κάνουν παρέα.

Τα δύο παιδιά ήταν αχώριστα στις διακοπές, αλλά με το που τελείωσε η εκδρομή τελείωσε και η φιλία τους. Εκτοτε δεν επικοινώνησαν ποτέ ξανά, μέχρι που συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο.

Απλά η μοίρα κατέληξε να επανασυνδέσει το ζευγάρι, που γνωρίζονταν χωρίς να το ξέρουν, 20 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στην παιδική τους ηλικία.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Εντ και η Χάιντι παντρεύτηκαν και τώρα έχουν μαζί μια καφετέρια στο Southfields του Λονδίνου. Έκτοτε έχουν επίσης ξαναεπισκεφτεί την τοποθεσία όπου πέρασαν τις παιδικές τους διακοπές μόνο και μόνο για να εντοπίσουν την τοποθεσία που έβγαλαν την πρώτη τους φωτό όταν ήταν 6 ετών και να βγάλουν στο ίδιο σημείο ξανά μια φωτό μαζί.

Πηγή: iefimerida.gr