Δείτε απόψε στις 20.30 LiVE τους Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος από το Κάστρο

21 Ιουνίου – Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
digital – concert από τους Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, το ΙΟΝΙΑΝ και το imerazante.gr στην Ντάπια του Βενετσιάνικου Κάστρου σήμερα Κυριακή στις 20.30

Η Ζωντανή μετάδοση θα γίνει από το YouTube εδώ:

Και από το facebook εδώ:

Το εμβληματικό μουσικό αφιέρωμα πραγματοποιούν οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος με τη συνδιοργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ζακύνθου, του ΙΟΝΙΑΝ TV και της ηλεκτρονικής έκδοσης imerazante.gr που εχουν την ευθύνη της ψηφιακής μετάδοσης, από τον ιδιαίτερο χώρο της Ντάπιας του Βενετσιάνικου Κάστρου της Ζακύνθου, με στόχο να τιμηθεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.

Οι διοργανωτές τιμούν την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής και μεταφέρουν τους ιδιαίτερους Ζακυνθινούς, Επτανησιακούς και Μεσογειακούς μας ήχους σε κάθε σπίτι και σε κάθε έξυπνη συσκευή, μέσα από την τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ, το Ζακυνθινό portal imerazante.gr και παράλληλα σε live ψηφιακή μετάδοση από τις κοινωνικές πλατφόρμες YouTube, Facebook και twitter (https://twitter.com/imerazante)

Ευρωπαική Ημέρα Μουσικής με e-concert

Αρχισε να γιορτάζεται από τις 21 Ιουνίου 1982 στο Παρίσι, με πρωτοβουλία του τότε Υπουργού Πολιτισμού, Ζακ Λανγκ, ο οποίος είχε σκοπό να «βγάλει έξω στους δρόμου όλους τους μουσικούς».
Την αμέσως επόμενη χρονιά 200.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατέκλυσαν τους χώρους της πόλης, παρουσιάζοντας αφιλοκερδώς, συναυλίες κάθε είδους μουσικής, σε μία ανεπανάληπτη γιορτή.

Από το 1985 και με αφετηρία την Ελλάδα, στη γιορτή αυτή συμμετέχουν όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, προσφέροντας στο κοινό, ενδιαφέρουσες μουσικές παραστάσεις.

Οι Τραγουδιστάδες και με το γεγονός πως λόγω των ισχυόντων μέτρων για την πανδημία, σεβόμενοι την αδυναμία να πραγματοποιήσουν ανοικτές για το κοινό συναυλίες, προετοίμασαν ένα ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα διάρκειας μισής ώρας, τιμώντας την ημέρα αυτή.

Σήμερα Κυριακή στις 20.30 το LIVE στα κοινωνικά δίκτυα και στο διαδίκτυο, στις 23.30 το βράδυ μπορείτε να δειτε το αφιέρωμα τηλεοπτικά στο IONIAN TV

#ΣαςΤραγουδαμε #ΜενουμεΑσφαλεις #ΑγαπαμεΤηνΖακυνθο