Οι φίλοι του Πάνου Χατζηκουτσέλη τιμούν τη μνήμη του

Ο Πάνος Χατσηκουτσέλης έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου, εν μέσω κορωνοϊου και όλοι όσοι ήθελαν να του πουν το τελευταίο αντίο δεν μπόρεσαν… Ήταν απαγορευτικό. Ήρθε όμως η στιγμή που θα καταφέρουν όσοι τον αγαπούν να συναντηθούν και να τον τιμήσουν.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21:00 στο θέατρο Χυτήριο θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό.


Ο Τσίπρας βγάζει τους «λαγούς» για να φτιάξει τη σοσιαλδημοκρατία
Οι φίλοι του γράφουν για την εκδήλωση:

«Στις 24-6-2020 είναι 3 μήνες και 4 ημέρες, που έφυγε από κοντά μας, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης . Όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε κοντά του, τιμούμε την μνήμη του, με μια αφιερωματική βραδιά, γεμάτη τραγούδια… , γιατί έτσι του άρεσε… Κρατώντας όλους τους κανόνες και τις αποστάσεις για την προστασία της υγείας μας, ευλαβικά! Με πρωτεργάτη την ανιψιά του και στήριγμα του Πάνου τα τελευταία χρόνια Αση Χατσηκουτσέλη και οι κοντινοί του φίλοι, όπως ο Άγγελος Πυριόχος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης και η Κατερίνα Μαντέλη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια βραδιά με τραγούδια, κείμενα του και βίντεο με χαρακτηριστικές σκηνές της καριέρας του».

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Άγγελος Πυριόχος. Ακόμα, θα μιλήσουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ελένη Γερασιμίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Βάσια Παναγοπούλου, Ασπασία Κράλλη, Αντώνης Ξένος, Σπύρος Θεοδόσης, Κατερίνα Μαντέλη, Αση Χατζηκουτσέλη και όσοι αγαπημένοι συνάδελφοι του, θα παρευρεθούν στην βραδιά αυτή.

Θα τραγουδήσουν οι Ελένη Δήμου, Παναγιώτης Πετράκης, Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελλοπούλου.

Κείμενα του Πάνου Χατσηκουτσέλη θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, η οποία επίσης θα τραγουδήσει, υπό την συνοδεία κιθάρας ,της μουσικού και συνθέτριας Αρετής Κοκκίνου.

Μουσική θα παίξουν οι μουσικοί Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνο), Θωμάς Καραμαζάκης (κιθάρα), Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα, μαντολίνο).

Όποιος θέλει να βρεθεί σε αυτή την βραδιά θα πρέπει να κάνει κράτηση, γιατί ακόμα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα (περιορισμένος αριθμός ατόμων ανά τετραγωνικό) για τις εκδηλώσεις. Μάσκες και αντισηπτικό θα υπάρχουν στην είσοδο του θεάτρου.

Η είσοδος με πότο είναι 10 ευρώ. Η επιθυμία του ηθοποιού ήταν αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών). Και τώρα, θα γίνει πράξη τη συγκεκριμένη βραδιά.

Πηγή: tanea.gr