Στον Εθνικό Σκουλικάδο ο τίτλος του πρωταθλητή – Σε πανηγυρικό τόνο έγινε η απονομή (φώτο-βίντεο)

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του κατέκτησε και επίσημα ο Εθνικός Σκουλικάδου, ο οποίος χθες το απόγευμα σε μια όμορφη γιορτή στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγγελικής Κολυβά, σήκωσε το Κύπελλο. Ο αρχηγός Μέμος Προκόπης που πήρε το Κύπελλο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου Ιωάννη Φιλιπποπολίτη το σήκωσε στα ουράνια, ενώ την ίδια στιγμή άνοιξαν σαμπάνιες και βεγγαλικά και πυροτεχνήματα άναψαν για να πανηγυρίσει το σωματείο τη σημαντική αυτή επιτυχία.

Φυσικά μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει η διοίκηση που έδωσε τα εύσημα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Γιώργου Καράμπελα, ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους πάντες για μια υπέροχη χρονιά.

Αν και δεν είχε ολοκληρωθεί η σεζόν ο Εθνικός Σκουλικάδου είχε αποκτήσει ήδη μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση και για τους περισσότερους είναι ο δίκαιος πρωταθλητής, παρόλο που αναγκάστηκε να πάρει τον τίτλο πρόωρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι παίκτες από την πλευρά τους χάρηκαν αυτή τη γιορτή που ολοκληρώνει με όμορφο τρόπο μια περίεργη χρονιά στο Τοπικό Ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία των μελών της ΕΠΣ Ζακύνθου έδωσε το παρών, ενώ επίσης παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΑΟ Κατασταρίου Δ. Σκιαδόπουλος, Σπ. Πατρινός και του Άγιου Λέοντα Δ. Κλάδης, όπως και ο Αρχιδιαιτητής Δ. Βοζαΐτης και άλλοι παράγοντες και άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ο Εθνικός Σκουλικάδου στη γιορτή που είχε στηθεί κέρασε σουβλάκια, λουκάνικα και μπύρα τους πάντες , ενώ τώρα επικεντρώνεται στην προσπάθεια του να πάει στη Γ’ Εθνική.