Στο φουλ οι μηχανές για την τουριστική καμπάνια | Στόχος να προβληθεί έως τις 15/6

Ασταμάτητα εργάζεται η ομάδα που έχει συγκροτηθεί για να δημιουργηθεί η καμπάνια εξπρές για την προβολή της Ζακύνθου ως ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έλαβε ο Βουλευτής Ζακύνθου Δ. Ακτύπης. Ο ομάδα αποτελείται από τον Βουλευτή, την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φώτη Κόττη, τον τουριστικό πράκτορα Γιάννη Φιλιπποπολίτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων της Δ.Ε. Αρκαδίων Νίκο Γκλαβά και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνη Νικολουδάκη. Στόχος είναι σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργηθεί η καμπάνια που θα στοχεύει στην ενίσχυση αρχικά του εσωτερικού τουρισμού, ενώ θα γίνει και διαφήμιση και στο εξωτερικό.

Ο Βουλευτής δήλωσε: «Κάνουμε συνεχώς τηλεδιασκέψεις. Θέλουμε να κάνουμε μια προβολή του νησιού στην εγχώρια αγορά και ταυτόχρονα και στο εξωτερικό, μέχρι τις 15 Ιουνίου. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γίνουν κάποια πράγματα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι από τη μειωμένη πίτα θα πάρουμε και εμείς ένα σημαντικό κομμάτι που έχει ανάγκη το νησί μας». Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Κόττης τόνισε ότι η στόχευση είναι η καμπάνια να προβληθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, ώστε να έχει άμεσο αποτέλεσμα για το νησί και να ενισχυθεί η τουριστική αγορά. «Συνεχίζονται οι κλειστές συναντήσεις της ομάδας εργασίας για να μπορέσουμε να δούμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καμπάνια με στόχευση προς των εσωτερικό τουρισμό αυτή τη στιγμή που μπορεί να βγει το επόμενο δεκαπενθήμερο». Ο κ. Κόττης εξήγησε ότι θα ενταχθούν στην καμπάνια διάφορες επιχειρήσεις για να περιλαμβάνουν προνομιακά πακέτα που θα είναι ελκυστικά για τους ξένους επισκέπτες. «Θα γίνουν εκπτώσεις από ξενοδόχους, ενώ επίσης είμαστε σε συνεννόηση με τη Levante Ferries για να δούμε πως μπορεί αυτό να ενταχθεί. Θα βγει πρόσκληση για τις επιχειρήσεις, ώστε να διαμορφωθούν ελκυστικά πακέτα».


Ο Νίκος Γκλαβάς, πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων της Δ.Ε. Αρκαδίων μίλησε για μια πρωτοβουλία που έχει μεγάλη σημασία και θα τονίζει τις ομορφιές του νησιού μας. «Γίνεται μια προσπάθεια με πρωτοβουλία του Βουλευτή, του Επιμελητηρίου και πολλών άλλων φορέων για να διαφημιστεί η Ζάκυνθος, κυρίως στην ελληνική αγορά σαν ένας προορισμός που πέρα από τις φυσικές ομορφιές πληροί τα κριτήρια υγειονομικής ασφάλειας. Εμείς σαν κλάδος συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη προσπάθεια με ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών με πολύ ανταγωνιστικές τιμές συμπεριλαμβάνοντας διαμονή, σίτιση, μετακίνηση, υπηρεσίες ομορφιάς κ.α. Σεβόμενοι την κατάσταση που αντιμετωπίζουν όλοι».