Δυσκολεύει η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική για το Τσιλιβή – Δείτε ποιοι υποβιβάστηκαν από τον 7ο Όμιλο

Εξαιρετικά δύσκολο είναι από την επόμενη χρονιά το Τσιλιβή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι οικονομικές συγκυρίες για όλη την Ελλάδα αλλά και για το νησί μας λόγω της έλλειψης τουρισμού από την πανδημία του κορωνοϊού κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο του Πλάνου, αφού οι πόροι δύσκολα θα βρεθούν για να συνεχίσει το σωματείο στις Εθνικές Κατηγορίες. Βέβαια και το γεγονός ότι ήδη η παραμονή της ομάδας είναι αμφίβολη λόγω της υπόθεσης με τα παράτυπα δελτία που έχει οδηγεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας παίζει τον δικό της ρόλο, αλλά ούτως ή άλλως θα ήταν ζόρικα τα πράγματα για τον σύλλογο που έκανε εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική.
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί τι θα κάνει το Τσιλιβή, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο Τοπικό.
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε ότι από τον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής υποβιβάζονται ο Παναργειακός, ο Πανηλειακός και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο οπότε μέχρι να αποφασίσει ο σύλλογος του Πλάνου ή να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας διατηρείται στη Γ’ Εθνική.