Διον. Ακτύπης | «Όλοι μαζί να θωρακίσουμε (υγειονομικά) το νησί μας, για το καλό του τουρισμού» (video)

Για μία ακόμη φορά, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης αναφέρθηκε στην υγειονομική επάρκεια και ετοιμότητα της Ζακύνθου.

«Φέτος η υγειονομική θωράκιση του νησιού μας θα αποτελέσει το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Θα πρέπει, λοιπόν, όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θωράκιση του τόπου μας. Μόνο έτσι, θα προσελκύσουμε, τόσο τον εσωτερικό τουρισμό όσο και τον τουρισμό από τις χώρες του εξωτερικού.

Δεν παρέλειψα, βεβαίως, να αναφερθώ στη σημαντική συμβολή του Υφυπουργού Υγείας κυρίου Β. Κοντοζαμάνη αλλά και στην καθοριστικής σημασίας βοήθεια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κυρίου Ι. Καρβέλη στο άνοιγμα της ΜΕΘ και στη στελέχωση του Νοσοκομείου μας.

Τέλος, υπογράμμισα πως τα μέτρα που ήδη λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του Covid-19 αποτελούν μια σημαντική βάση. Φυσικά, θα πρέπει να συνεχίσει η διαρκής αξιολόγηση της κατάστασης και η αδιάλειπτη λήψη των αντίστοιχων μέτρων».

Εισήγηση στην Ομολέλεια

Για μία ακόμη φορά, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου αναφέρθηκα στην υγειονομική επάρκεια και ετοιμότητα της Ζακύνθου. Φέτος η υγειονομική θωράκιση του νησιού μας θα αποτελέσει το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Θα πρέπει, λοιπόν, όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θωράκιση του τόπου μας. Μόνο έτσι, θα προσελκύσουμε, τόσο τον εσωτερικό τουρισμό όσο και τον τουρισμό από τις χώρες του εξωτερικού.Δεν παρέλειψα, βεβαίως, να αναφερθώ στη σημαντική συμβολή του Υφυπουργού Υγείας κυρίου Β. Κοντοζαμάνη αλλά και στην καθοριστικής σημασίας βοήθεια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κυρίου Ι. Καρβέλη στο άνοιγμα της ΜΕΘ και στη στελέχωση του Νοσοκομείου μας. Τέλος, υπογράμμισα πως τα μέτρα που ήδη λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του Covid-19 αποτελούν μια σημαντική βάση. Φυσικά, θα πρέπει να συνεχίσει η διαρκής αξιολόγηση της κατάστασης και η αδιάλειπτη λήψη των αντίστοιχων μέτρων. Διονύσιος Ακτύπης Διονύσιος ΑκτύπηςΒ

Posted by Διονύσιος Ακτύπης on Saturday, May 30, 2020