Διον. Τρούσσας | «Κα. Καψαμπέλη σας λέω ανοιχτά ότι είστε ψεύτρα!»

Γερή κόντρα φαίνεται να ανοίγει μεταξύ της Αντιδημάρχου, Βιβής Καψαμπέλη και του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «ΑΝΑΔΡΑΣΗ» και μέλος της ΠΕΔΙΝ, Διονύση Τρούσσα.

Η κα. Καψαμπέλη καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του zantepress24.gr και αναφερόμενη στην αύξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, χρησιμοποίησε το όνομα του κ. Τρούσσα λέγοντας ότι αφού ήταν θετικός σε μεταξύ τους συνομιλία, ψήφισε «όχι» στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Τρούσσας διαβάζοντας τη συνέντευξη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, όπου χαρακτηρίζει την κα. Καψαμπέλη ψεύτρα!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κυρία Βιβή Καψαμπέλη, ευτυχώς δεν είμαστε όλοι σαν εσάς που για την καρέκλα κάνετε και θυσιάζετε τα πάντα. Από «πιστεύω» μέχρι αξιοπρέπεια. Σας λέω ανοιχτά ότι είστε ψεύτρα! Ποτέ δεν με ρωτήσατε για την αύξηση των τροφείων των παιδικών σταθμών, όπως ισχυρίζεστε ψευδώς σε συνέντευξή σας και φυσικά αν με ρωτούσατε η απάντηση θα ήταν αρνητική.

Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν την Μ.Εβδομάδα όταν σας έφερα 5.000 ευρώ της ΠΕΔΙΝ για το κοινωνικό παντοπωλείο, με τα οποία τελικά αγοράσατε λάδι με 6 ευρώ το κιλό όταν πωλείται 2 ευρώ. Μέσα στα τόσα ψέματα που λέτε, για πείτε μια αλήθεια, κυρία Καψαμπέλη. Γιατί αγοράσατε λάδι 4 ευρώ ακριβότερο;».