Η στήριξη του Λ. Νιοτόπουλου στον Λ. Κουτσούκη – Ήταν δίπλα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή

Κάτι που ίσως να μην το γνωρίζουν αρκετοί ήταν ότι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος έπασχε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία συνείσφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο εκλιπών τότε Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος. Από την πρώτη στιγμή βοήθησε και αυτός από τη μεριά του να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό ο νεαρός άσος και να καταφέρει τελικά να μείνει στη ζωή. Μάλιστα τότε είχε ανατεθεί στη Μαρία Μουζάκη που ήταν Υπεύθυνη για τον Αθλητισμό στην Περιφέρεια να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Το αποτέλεσμα ήταν να σωθεί η ζωή του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε σήμερα στην κηδεία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

O τότε Αντιπεριφερειάρχης Λ. Νιοτόπουλος στην γιορτή του Αθλητισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και ο ίδιος ο τότε Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος είχαν βραβεύσει τον Λεωνίδα Κουτσούκη για όλο αυτόν τον αγώνα που έδωσε για να παραμείνει στη ζωή, ενώ δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο για το πόσο πρέπει να παλεύει.

Η βράβευση του Λ. Κουτσούκη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μετά τον μεγάλο αγώνα που έδωσε για να γίνει καλά

Ο κ. Νιοτόπουλος μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον αθλητισμό βοηθώντας για να γίνουν οι Γιορτές Αθλητισμού στο νησί μας και να βραβευθούν όλοι οι αθλητές που έχουν συνεισφέρει.
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των όσων πρόσφερε ο Λ. Νιοτόπουλος.