Διώξη εισαγγελέα για τα παράτυπα δελτία της ΕΠΣ – Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η υπόθεση

Δεν έχει τελειωμό το θέμα με τα παράτυπα δελτία καθώς ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για αυτό το ζήτημα και ζήτησε από την ΕΠΣ Ζακύνθου να στείλει ότι στοιχεία έχει στη διάθεση της. Θυμίζουμε ότι είχαν γίνει μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου για το θέμα των παράτυπων δελτίων της Ένωσης και από εκεί μετά έφτασε το θέμα στον Εισαγγελέα.
Ο Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου Γιάννης Βερύκιος αναφερόμενος στο ζήτημα είπε τα εξής: «Ασκήθηκε δίωξη από τον Εισαγγελέα μετά τις μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα και ζητάει όσα γνωρίζουμε να αναφερθούν. Εμείς ότι βρήκαμε θα τα δώσουμε στην Αστυνομία. Και όλα τα υπόλοιπα φυσικά θα γίνουν στην ΕΠΟ και την Επιτροπή Δεοντολογίας».
Αυτό που απασχολεί την Ένωση είναι άμεσα η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει το θέμα των παράτυπων δελτίων, αφού και τα ίδια τα σωματεία περιμένουν να μάθουν τον αναλυτικό αριθμό των παικτών που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν και είχε δημιουργηθεί όλο αυτό το ζήτημα.
Το θέμα με τα δελτία της ΕΠΣ Ζακύνθου είχε απασχολήσει όχι μόνο το νησί μας αλλά και όλη τη χώρα, αφού για αυτόν τον λόγο είχε ανασταλεί η αγωνιστική δράση, ενώ τελικά τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, αφού αμέσως μετά προέκυψε και η πανδημία του κορωνοϊού.

«Το θέμα του Τσιλιβή δεν είναι στα δικά μας χέρια»

Εν τω μεταξύ από την Επιτροπή Δεοντολογίας θα αποφασιστεί το μέλλον του Τσιλιβή στη Γ’ Εθνική με τον κ. Βερύκιο να αναφέρεται για το θέμα λέγοντας: «Το Τσιλιβή δεν είναι στα δικά μας χέρια. Έχει ασκηθεί δίωξη από την Πειθαρχική Επιτροπή και έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα. Θα καλεστούν και οι εμπλεκόμενοι, ο υπάλληλος και τα σωματεία και μετά θα βγει απόφαση για το θέμα. Αν θα είναι τιμωρία, υποβιβασμός ή αθώωση αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα».
Για το Τσιλιβή όλες οι ελπίδες εναπόκεινται στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με την ομάδα να θεωρεί ότι δεν ευθυνόταν για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί.