ΑΝΟΖ – Δωρεά υλικών από τον ΝΟ Θεσσαλονίκης

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για πολλούς αθλητικούς συλλόγους, ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου ενισχύθηκε, αφού πραγματοποιήθηκε δωρεά από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ο οποίος του παρέδωσε υλικό κατηγορίας laser για το συγκεκριμένο τμήμα του σωματείου.
Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από έναν μεγάλο Ναυτικό Όμιλο, ο οποίος προσπαθεί να στηρίξει τον ΑΝΟΖ σε μια περίεργη εποχή.
Η σχετική ανάρτηση και από τον Όμιλο αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου εκ μέρους όλων των μελών του ομίλου ευχαριστεί τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Άκη Τσαλίκη , τον Γραμματέα κ. Στέλιο Χριστοδούλου , τον έφορο ιστιοπλοίας τριγώνου κ. Χαράλαμπο Σιδηρόπουλο και φυσικά όλο το διοικητικό συμβούλιο για την δωρεάν παραχώρηση υλικών κατηγορίας Laser για το τμήμα το ομίλου μας που τώρα αναπτύσσεται . Η αλληλεγγύη που μας επιδεικνύετε μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε . Σας ευχαριστούμε ολόψυχα».
Να πούμε ότι σιγά σιγά και ο ΑΝΟΖ προσπαθεί να επανέλθει σε μια κανονικότητα μετά από την περίοδο της καραντίνας στην οποία δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει προπονήσεις αλλά και αθλητικούς αγώνες.
Τώρα σιγά σιγά προσπαθούν τα μέλη του να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς και ίσως να δούμε και κάποιες ιστιοδρομίες μέσα στο καλοκαίρι.