ΑΝΟΖ – «Χαιρόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κ. Πλέσσα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου και αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Τάσο Πλέσσα. Στην αναφορά που γίνεται προς το πρόσωπο του, επισημαίνεται ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ευαισθησία προς τον ναυταθλητισμό και τονίστηκε ότι η γνωριμία που έγινε μεταξύ ανθρώπων του σωματείου και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου ήταν εξαιρετική.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου κ. Πλέσσα για την εγκάρδια και φιλική επαφή γνωριμίας που είχαμε .
Χαρήκαμε που διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον κύριο Πλέσσα που δείχνουν ενδιαφέρον και ευαισθησία για τον ναυταθλητισμό σε μια εποχή που το περιβάλλον , τουλάχιστον το οικονομικό , γίνεται όλο και πιο εχθρικό . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλάβατε και στην συνεχή συνεργασία με τον ΑΝΟΖ».
Ο ΑΝΟΖ που έχει μεγάλη παράδοση στον τομέα της ιστιοπλοΐας και στον ναυταθλητισμό του νησιού μας έχει ανάγκη από τη καλή συνεργασία με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, με τον Τάσο Πλέσσα από την πρώτη στιγμή να ακούει τα όσα είχαν να πουν οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η πρώτη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών έδειξε ότι υπάρχει θέληση για καλή συνεργασία στο μέλλον.