Δόξα Πηγαδακίων | Παραιτήθηκε από πρόεδρος η Α. Κορφιάτη – Στη θέση της ο Π. Στράνης

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Δόξα Πηγαδακίων που ενημέρωσε για την παραίτηση της μέχρι πρότινος προέδρου της ομάδας Αναστασίας Κορφιάτη λόγω της ενασχόλησης της με την ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ στη θέση της πάει ο Παναγιώτης Στράνης. Το σωματείο προχώρησε σε αναφορά στα όσα έχουν πετύχει και οι δυο άνθρωποι, με την προσφορά ειδικά της Αναστασίας Κορφιάτη να είναι πολύ σημαντική στον σύλλογο, καθώς ήταν για δέκα χρόνια και η πρόεδρος του Δ.Σ.

«Στις, 17/5/2020, σε συνεδρίαση του Δ.Σ., του συλλόγου μας, αποφασίστηκε , η αναδιάρθρωση του. Αν και δεν υπάρχει νομικό κόλλημα, για την δίκη μας ως συλλογος , φιλοσοφία, παραιτήθηκε από τη θέση του Πρόεδρου του συλλόγου, η Αναστασία Κορφιάτη, μετά το πέρας της αγωνιστικης σεζον 2019-2020, και μετά από την εκλογή τις στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου. Τη θέση του Πρόεδρου αναλαμβάνει με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. ο Παναγιώτης Στράνης.
Λίγα λόγια ως βιογραφικό για την κ. Κορφιάτη και για τον κ. Στράνη. Η Αναστασία Κορφιάτης υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου από το 2010 έως και σήμερα. Στη θητεία της στις κορυφαίες στιγμές είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος του Β’ Τοπικού της ΕΠΣ Ζακύνθου, η συνέχιση του θεσμοθετημένου παιδικού τουρνουά του συλλόγου, η άνοδος στη Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, η παρουσία στο νησί για πρώτη φορά Εθνικού Κλιμακίου Ποδοσφαίρου, η Εθνική Νεανίδων και η μεγάλη γιορτή το 2018 για τα 20 χρόνια της λειτουργίας των τμημάτων ακαδημίας του συλλόγου, με την παρουσία των τριών πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 Ζαγοράκη Καραγκούνη και Φύσσα. Από τα τέλη Ιανουαρίου η κ. Κορφιάτη εκτός από μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου, έχει αναλάβει και πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων της Ένωσης.


Ο κ. Παναγιώτης Στράνης υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής στην ΑΕ Γερακαρίων Ζακύνθου. Από το 2007 είναι προπονητής με δίπλωμα UEFA B. Yπήρξε προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου έως το 2015. Υπήρξε βοηθός προπονητή τη σεζόν 2009-2010 του ΑΟ Τσιλιβή με προπονητή τον κ. Ανδρέα Ζουπάνο, όταν ο ΑΟ Τσιλιβή έφτασε σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Δ’ Εθνική. Είναι μέλος του συλλόγου μας από διάφορα πόστα από το 2000 έως και σήμερα. Υπήρξε προπονητής της Αντρικής Ομάδας στην μοναδική συμμετοχή της στην Α’ Τοπική τη σεζόν 2012-2013. Ευχόμαστε καλή θητεία και στους δυο. Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας:Γεώργιος Μόρφης, Διονύσης Βερτζάγιας, Μαρία Βερτζάγια, Θοδωρής Βουτσινάς, Μαρίνα Ρηγοπούλου, Πασχάλης Τουρίκης, Ειρήνη Λιβέρη και Διονυσία Γιατρά».