ΒΙΝΤΕΟ | Το «Ίνα τι» από τη Φιλαρμονική της Δ.Ε. Ζακυνθίων

Με ένα ξεχωριστό βίντεο, αυτές τις άγιες ημέρες, η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Ζακυνθίων σας εύχεται «Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση»!

Η φιλαρμονική Δήμου ζακυνθίων σας εύχεται Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση!#Μένουμεσπίτι για το καλό όλων μας και γι'αυτό και εμείς σαν φιλαρμονική τηρούμε τα έθιμα μας ο καθένας από το σπίτι του.ΊΝΑ ΤΙ

Posted by Φιλαρμονική Δήμου Ζακυνθίων on Friday, April 17, 2020

Το βίντεο ανήρτησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής στη σελίδα της στο Facebook, σχολιάζοντας: «#Μένουμεσπίτι για το καλό όλων μας και γι’αυτό και εμείς σαν φιλαρμονική τηρούμε τα έθιμα μας ο καθένας από το σπίτι του».

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άγγελος Σεβαστιάδης και τα μέλη της Φιλαρμονικής της Δ.Ε. Ζακυνθίων καθώς και των υπολοίπων φιλαρμονικών, εύχονται χρόνια πολλά και υγεία, σε όλους τους μουσικούς τους, καθώς και σε όλους τους πολίτες της Ζακύνθου.

Ο κ. Σεβαστιάδης δήλωσε: «Ίσως για μοναδική φορά στην ιστορία των φιλαρμονικών μας, οι συνθήκες επιβάλλουν τη μη συμμετοχή μας στις τελετές της Μεγάλης Εβδομάδας. Όμως ευχόμαστε η περιπέτεια που περνάει η χώρα μας αλλά και η υφήλιος να παρέλθει το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψουμε δριμύτεροι στα φιλαρμονικά μας καθήκοντα, καθώς και σε μία κανονικότητα. Όμως μέχρι να γίνει αυτό #μένουμε σπίτι# και ερχόμαστε εμείς κοντά σας, τηρώντας τα έθιμά μας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!»

Επίσης, τα μέλη της Φιλαρμονικής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Νίκο Τράνακα για το μοντάζ του βίντεο.