Ο Π. Τσούκλης στην «Ώρα των Σπορ»: «Eύχομαι να γυρίσουμε όλοι στα γήπεδα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και ευχήθηκε όλα να τελειώσουν γρήγορα και όλες οι ομάδες να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.
««Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που συμβαίνει με τον Κορονοϊό και να είμαστε όλοι καλά. Να γυρίσουμε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, τόσο εμείς οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ. Μας λείπει πολύ αυτό που κάνουμε».

Ο κ. Τσούκλης αναφερόμενος και στη χρονιά που είχε στη Ζάκυνθο μίλησε για τα καλά και τα κακά που συνέβησαν μέσα στη χρονιά.
«Ήταν μία πάρα πάρα πολύ καλή χρονιά για όλους μας. Από το καλοκαίρι η διοίκηση ξεκίνησε το στήσιμο της ομάδας, με παίκτες που προέρχονταν κυρίως από τη Ζάκυνθο και με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα τους φέρναμε με σκοπό να κάνουν τη διαφορά. Αυτό, ωστόσο, άλλαξε στην πορεία, επειδή κάποια παιδιά από το νησί που είχαν συμφωνήσει δεν ήρθαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να πάρουμε περισσότερους παίκτες από άλλες περιοχές. Μάλιστα, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη διαμονή αυτών των παικτών, με συνέπεια να ξεκινήσουμε πολύ αργά την προετοιμασία.Στην αρχή τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά και πιστεύω πως είχε να κάνει με το γεγονός ότι κάποια παιδιά είχαν έρθει αργά. Όταν έδεσε το σύνολο, άρχισε να φαίνεται η δουλειά που είχαμε κάνει. Καταφέραμε και κάναμε ένα σερί νικών, έτσι η ομάδα βρέθηκε να είναι συνεχώς στην τέταρτη με πέμπτη θέση. Φτάσαμε στον Δεκέμβριο, όπου έφυγε ο Ιγκνατ τον οποίο αντικαταστήσαμε στην άμυνα με τους Ζαννιά και Λούζι. Στο επιθετικό κομμάτι δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τσάφας τον οποίο αποκτήσαμε προέρχονταν από τραυματισμό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε, ενώ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ξεκινήσαμε πολύ καλά, διατηρηθήκαμε ψηλά, για να φτάσουμε προς το τέλος, όπου κάναμε τρεις συνεχόμενες ήττες, που μας κόστισαν και μας έφεραν στην έβδομη θέση».
Ο κ. Τσούκλης πρόσθεσε ότι το Τσιλιβή δεν θα έχει πρόβλημα αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την παραμονή του στην κατηγορία.
«Ήμασταν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές καλές ομάδες κυρίως από τη Λακωνία, από την Αχαΐα και από την Ηλεία. Πιστεύω ότι ακόμη κι αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε πρόβλημα με τη σωτηρία μας».