Χρ. Πάστρας | «Να μην μείνει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς βοήθεια στις δύσκολες μέρες που περνάμε»

Μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Ζ., Χρήστος Πάστρας στέλνει το μήνυμά του σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες.Υπενθυμίζουμε ότι το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ το οποίο αποτελεί τον βασικό κορμό του νέου προγράμματος ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ζακύνθου και την υπηρεσία της Πρόνοιας συνεχίζει να δέχεται αιτήματα μέσο κλήσεων καθημερινά στο τηλ.2695362118 από 8π.μ- 1:30μμ.

Σκοπό έχει να εξυπηρετηθούν δημότες που στερούνται προστατευτικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή και ηλικιωμένοι,αλλά και γενικότερα δεν μπορούν μόνοι τους να κάνουν τα ψώνια τους ή να έχουν πρόσβαση στα αναγκαία τρόφιμα και φάρμακα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων για τις μετακινήσεις.

Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την υπέροχη ομάδα του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ σκοπός μας είναι να μην μείνει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς βοήθεια στις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Εύχομαι δύναμη και υπομονή σε όλους μας.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Ζ
Χρήστος Δ. Πάστρας
«.