Απαγόρευση κυκλοφορίας | 142 παραβάσεις καταγράφηκαν στην Κέρκυρα

Το πρόστιμο των 150 ευρώ, για 142 παραβάσεις, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, βεβαίωσε στην Κέρκυρα η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, που ελέγχει το νησί, τα Διαπόντια Νησιά και τους Παξούς.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, Μάνθος Γιαννούλης για την απαγόρευση κυκλοφορίας, «τα πρόστιμα αποδόθηκαν στους παραβάτες είτε για έλλειψη ταυτότητας και των ειδικών εγγράφων άδειας κυκλοφορίας, είτε γιατί ήταν περισσότεροι από δύο στο αυτοκίνητο. Έχουμε οργανώσει σε τομείς όλο το νησί, τα Διαπόντια νησιά και τους Παξούς.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας δουλεύουμε με αποφασιστικότητα και αμείωτο ρυθμό, ενώ οι έλεγχοι εντατικοποιούνται καθημερινά. Αξιοποιούμε όλη τη δύναμή μας και είμαστε όλοι στο δρόμο» ,τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως μέχρι χθες οι παραβάσεις σε όλο το Ιόνιο, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας, για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός ήταν 163, και οι 142 ήταν στην Κέρκυρα. Σήμερα η κινηση στο νησί έχει ελαχιστοποιηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΤελευταία άρθρα