Στον «αέρα» η Γ’ Εθνική – Σκέψεις για απευθείας άνοδο των πρωταθλητών

Όλα ανοιχτά είναι στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής, αφού όσο περισσότερο καθυστερεί η επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά να αποφασίσει την απευθείας άνοδο των οκτώ πρωταθλητών στη Football League μην έχοντας άλλον τρόπο να μην προχωρήσει παραπέρα η ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ολοκληρωθούν οι τρεις αγωνιστικές στους Ομίλους, όποια ομάδα κατακτήσει την πρώτη θέση, αυτή θα είναι που θα ανέβει στην επόμενη κατηγορία. Βέβαια αυτό μένει και επίσημα να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ.

Όλα ανοιχτά για το θέμα του υποβιβασμού ομάδων στη Γ’ Εθνική

‘Ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετές ομάδες, όπως το δικό μας Τσιλιβή είναι το τι θα γίνει τελικά με το ζήτημα της παραμονής στην κατηγορία, αφού τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι όλα ανοιχτά. Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ που σκέφτεται να ολοκληρώσει απότομα τη χρονιά. Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα σωματεία που ήταν ήδη σε θέσεις υποβιβασμού, αφού κάποια έχουν ελπίδες να διατηρηθούν στη Γ’ Εθνική. Όλη αυτή η αβεβαιότητα απασχολεί έντονα και τον σύλλογο του Πλάνου, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τι θα γίνει και με την υπόθεση των πλαστών δελτίων αφού και εκεί ίσως καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Όπως καταλαβαίνει κανείς τα ανοιχτά ζητήματα στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία είναι ανοιχτά, με κάποιες ομάδες να μην έχουν φυσικά αποδεσμεύσει τους παίκτες τους και να περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει λόγω των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό.
Στο νησί μας φυσικά θυμίζουμε ότι πια χάνονται οριστικά και οι ελπίδες να συνεχιστούν τα Τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τις ημερομηνίες να έχουν ξεφύγει εντελώς. Φυσικά αυτό είναι ένα πλήγμα για όσες ομάδες ήταν κοντά στο να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.Τελευταία άρθρα