Ο γνωστός πρώην Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου – Ζει τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Έχει περάσει και από το νησί μας με μεγάλη επιτυχία ως προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφού ήταν ο πρώτος που προετοίμασε την ομάδα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην παρθενική της χρονιά. Τώρα ως βοηθός προπονητή του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ, ζει και την πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας. Ο Ιταλός τεχνικός φυσικά βιώνει τον κορωνοϊό στην πάτρίδα μας αφού ζει και εργάζεται εδώ. Μάλιστα με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσεύχεται και για τις δυο χώρες να καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτήν την κοινωνική κρίση που υπάρχει και να προχωρήσουν μπροστά.
Ο Τζιανλούκα Κολονέλο δεν έχει ξεχάσει φυσικά τους φίλους τους στο νησί της Ζακύνθου αλλά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας που έχει επισκεφτεί λόγω της προπονητικής του καριέρας. Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά είχε μιλήσει στην «Ημέρα» μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο για την αγάπη τους για την Ελλάδα και την παρουσία τους εκεί.
Πρόκειται άλλωστε για μια χώρα που τους έδωσε την ευκαιρία ποδοσφαιρικά να προχωρήσουν μπροστά και αυτό δεν το έχουν ξεχάσει.
Ο Τζιανλούκα Κολονέλο παραμένει βοηθός προπονητή της ΑΕΚ και είναι στην αναμονή για το πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Superleague.