Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου | «Βοηθάμε. Δεν μένουμε απαθείς»

Για άλλη μία φορά, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ζακύνθου (ΕΘ.Ο.ΖΑ.) δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και συνάμα στέλνουν ένα μήνυμα σε όλους εμάς που… σφυρίζουμε αδιάφορα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συνάνθρωπός μας.

Αυτή την φορά η ΕΘ.Ο.ΖΑ. ζητούν από μας να τους γνωρίσουμε ευπαθείς ομάδες που δεν πρέπει να βγουν από το σπίτι τους για να πάνε να ψωνίσουν τα αναγκαία (ψωμί, νερό κ.α.), με σκοπό να το αναλάβουν αυτοί!!!

Δείτε το σχετικό ποστ που έχουν αναρτήσει στη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους Εθελοντές για τις ιδέες που μάς δίνετε. Ζούμε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Έτσι αναλογιζόμενοι όλα αυτά που ζούμε.

Καλούμε όλους σας να μάς γνωρίσετε ευπαθείς ομάδες, άτομα που χρειάζονται βοήθεια, άτομα που θέλουν να πάνε στο super market να ψωνίσουν και δεν μπορούν με όλα αυτά τα μέτρα, και να πάμε εμείς να το κάνουμε. Να πάμε να τούς πάρουμε ψωμί, νερό ή οτιδήποτε άλλο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Επικοινωνήστε μαζί μας inbox στο messenger για να βοηθήσουμε όποιον και όπου χρειάζεται. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 6972206768.

ΒΟΗΘΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ!!!».

Συγχαρητήρια στους εθελοντές κι ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μας να παραδειγματιστούμε και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, κυρίως αυτές τις δύσκολες ώρες – μέρες που διανύουμε…