Ο Διονύσης Κουλοβασιλόπουλος το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στη Ζάκυνθο

Μετά από λίγα 24ωρα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ενώ έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 67χρονος Ζακυνθινός Δ. Κουλοβασιλόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Κουλοβασιλόπουλος είχε επισκεφτεί πριν από λίγες ημέρες το Νομαρχιακό Νοσοκομείο του Ρίου και την προηγούμενη Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως πήγε σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος του σύστησε να επισκεφτεί ΑΜΕΣΩΣ το Νοσοκομείο Ζακύνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

Πράγματι αυτό έγινε και στην πύλη του νοσοκομείου, αφού ενημέρωσε για τα συμπτώματα που είχε, νοσηλεύτηκε στην ειδική μονάδα απομόνωσης. Το ίδιο βράδυ (Πέμπτη 12/03) η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του, λήφθηκε δείγμα για να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. Την Παρασκευή βγήκαν τα αποτελέσματα και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου από διπλή πνευμονία.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Έμενε στο Καλαμάκι. Εργαζόταν ως κλητήρας στο δικαστήριο και πριν λίγα χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Επίσης, είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου την τετραετία 1999-2003

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

φωτο αρχειου εφημεριδα «ΗΜΕΡΑ»
φωτο αρχειου εφημεριδα «ΗΜΕΡΑ»