Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου – Επέστρεψε με 4 μετάλλια από την Πάτρα

Την σκληρή της δουλειά στα τμήμα υποδομής απέδειξε η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου που επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια και καλά πλασαρίσματα από τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης 12 ετών που έγιναν πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα.
Εκτός των μεταλλίων η ΖΕΥΣ είχε και δέκα πλασαρίσματα μέσα στην οκτάδα και αυτό δείχνει το πόσο σωστά και καλά έχουν δουλέψει οι αθλητές του συλλόγου για να φτάσουν σε μεγάλες διακρίσεις.
Από τον κολυμβητικό σύλλογο συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Αλέξης Ντόκας, Μελίνα Γκιόκα, Διονυσία Αντωνία Ζώρζου, Ελισάβετ Μαντατζή, Μαρίνα Μαρκεσίνη και Αγγελική Μεταξά.
Όσον αφορά τους αθλητές που κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο για τον σύλλογο η Διονυσία Αντωνίου Ζώρζου ήταν πρώτη στα 200 μέτρα μικτή ατομική, ενώ δυο ασημένια μετάλλια πήρε η Μαρίνα Μαρκεσίνη. Το ένα ήταν στα 50μ. πεταλούδα και το άλλο στα 200μ. μικτή ατομική. Τέλος η Ελισάβετ Μαντατζή ήταν Τρίτη στα 400μ. ελεύθερο, κάνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο.

Ο προπονητής του κολυμβητικού τμήματος της ΖΕΥΣ Κωνσταντίνος Σιούτας μίλησε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και πόσο σημαντική ήταν για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.
Ήταν το πρώτο δυνατό τεστ που είχαν οι αθλητές μας για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόντουσαν. Τόσο οι μεγάλοι μας αθλητές στα πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας, όπως και οι αθλητικές στις προαγωνιστικές κατηγορίες τα πήγαν εξαιρετικά. Αυτό δείχνει την καλή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στο Κολυμβητήριο. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσει η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου σε Πανελλήνιο Επίπεδο. Φυσικά οι μικροί κολυμβητές είναι το φυτώριο της ομάδας μας».
Σημαντικά έχει αυξηθεί ο ερχομός νέων μελών στη Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου όπως αναφέρει ο κ. Σιούτας.
«Έχει αυξηθεί η προσέλευση των παιδιών στον σύλλογο. Σε αυτό έχει βοηθήσει ότι έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Βοηθάει ότι έχουμε 25αρα πισίνα που βοηθάει σε συνθήκες αγώνα και είναι καλό για τους αθλητές μας».
Η ΖΕΥΣ επικεντρώνεται για τους σημαντικούς αγώνες που έρχονται και θα βοηθήσουν όλα τα τμήματα του συλλόγου να διακριθούν αλλά και να κερδίσουν εμπειρίες.Τελευταία άρθρα