Πέντε μετάλλια για τον ΝΟΖΑΚ Πρωτέα – Λάμψη στους Χειμερινούς Αγώνες της Πάτρας

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε στους Χειμερινούς Αγώνες 9-12 ετών που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα ο Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου Πρωτέας. Οι νεαροί κολυμβητές τους επέστρεψαν με πέντε μετάλλια στις αποσκευές τους και σπουδαίες εμπειρίες για τη δύσκολη συνέχεια και τις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται. Συνολικά 9 αθλητές/ αθλήτριες και ο προπονητής τους Διονύσης Μαρίνος τα πήγαν πολύ καλά στους αγώνες, αφού εκτός από τα πέντε μετάλλια που έφεραν στο νησί μας, κατέρριψαν και 17 ατομικά ρεκόρ.
Ξεκινάμε από τη Χαρά Μόρφη που είχε δυο χάλκινα μετάλλια στα 50μ. πρόσθιο και στα 100μ. ελεύθερο, ενώ επίσης δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Μιχάλης Χέλμης στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ανδριάνα Κουτσογιάννη που έφερε στον ΝΟΖΑΚ Πρωτέα άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Μικτή Ατομική.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι αθλητές επίσης τα πήγαν πολύ καλά, με θετικά πλασαρίσματα, ενώ άφησαν υποσχέσεις και για το μέλλον που είναι όλο δικό τους. Αναλυτικά η κατάταξη των υπόλοιπων αθλητών στα αγωνίσματα που έδωσαν: Ιωσήφ

Αντώνης Κόκλας – 5ος στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα, Αναστασία Γουνέλη – 6η στα 100μ. πρόσθιο, Σπύρος Ζουπάνος -6ος στα 100μ.πρόσθιο , Στέλλα Κλάδη – 6η στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ελεύθερο Μάργαρης – 7ος στα 50μ. πεταλούδα και Βασίλης Ζούγρας – 8ος στα 100μ. ελεύθερο.
Η προσπάθεια συνεχίζεται για ένα σύλλογο που παλεύει για το καλύτερο και έχει καταφέρει φέτος να αυξήσει την παρουσία των αθλητών του και να είναι πιο ανταγωνιστικός.Τελευταία άρθρα