Καθάρισε την παραλία στην Αγ. Τριάδα η εθελοντική ομάδα

Πιστή στην αξία της καθαριότητας, καθότι κατά κοινή ομολογία είναι η μισή αρχοντιά, η Εθελοντική ομάδα Ζακύνθου συνεχίζει τις δράσεις της και καθαρίζει το νησί μας, όσο και αν κάποιοι επιμένουν να το λερώνουν. Πλέον είναι μια δράση – αντίδραση αυτό που σημειώνεται και ίσως πρέπει κάποτε να πάψει. Ίσως κάποτε πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε την αξία της καθαριότητας.
Αυτή τη φορά λοιπόν η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου συνέχισε το θεάρεστο έργο της στην Αγία Τριάδα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η εν λόγω ομάδα έφτιαξε τα παγκάκια στο γήπεδο του μπάσκετ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους περαστικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε βρεθεί στην περιοχή να ξαποστάσει. Επόμενη δράση λοιπόν, προκειμένου να θαυμάσει κανείς και την ομορφιά της συγκεκριμένης περιοχής ήταν ο καθαρισμός της παραλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους θερινούς μήνες ο κόσμος που προτιμά τη συγκεκριμένη παραλία για να κάνει το μπάνιο τους είναι αρκετός, δεδομένης και της εγγύτητάς της στην πόλη της Ζακύνθου.

Όπως λοιπόν μαθαίνουμε προθυμοποιήθηκαν συνολικά 6 άτομα για το συγκεκριμένο καθαρισμό και μεταξύ αυτών ήταν και ένα ζευγάρι Άγγλων, οι οποίοι βοήθησαν την εθελοντική ομάδα.
Μακάρι οι προσπάθειες αυτές να γίνουν κάποτε βίωμα και να μη χρειάζεται καμιά παρέμβαση για να καθαρίσουμε τον τόπο μας, γιατί θα τον διατηρούμε καθαρό.