Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην «EXPO CORFU 2020»

Tο Επιμελητήριο Ζακύνθου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση EXPO CORFU 2020 «Τροφίμων, Ποτών & Επαγγελματικού – Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού» από 14-16/03/2020 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας (ΟΛΚΕ-Τέντα) ,
Όσες επιχειρήσεις-μέλη του επιθυμούν να προβληθούν από το περίπτερο του Επιμελητηρίου να επικοινωνήσουν για παράδοση προϊόντων ή/και διαφημιστικών εντύπων τους έως και την Τρίτη 10/03/2020, στα γραφεία του Επιμελητήριου Ζακύνθου (Λομβάρδου 20- 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η συμμετοχή των επιχειρήσεων –μελών είναι δωρεάν.
Τηλ επικοινωνίας 2695041941(εσωτ.2) και e-mail [email protected]

Η «EXPO CORFU»
Στην EXPO CORFU 2020 συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων – Ποτών & Επαγγελματικού, Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού και απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης και του. Στόχος της EXPO CORFU 2020 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από την τελευταία διεξαγωγή παρόμοιας εμπορικής εκδήλωσης στο νησί των Φαιάκων. Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2020 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην έκθεση, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Tα εκπαιδευτικά εργαστήρια θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ήχου και Εικόνας και το νεοσύστατο Τμήμα Τουρισμού, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, τα ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας καθώς και επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην EXPO CORFU 2020.
Η είσοδος σε αυτά θα είναι ελεύθερη και απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους συμμετέχοντες της EXPO CORFU 2020.
Η EXPO CORFU 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Συνδέσμου Ξενοδοχείων Κέρκυρας. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας 10.00-21.00.

photo: exantasgreece.comΤελευταία άρθρα