Δόξα Πηγαδακίων- «Φωνάζει» για τη Ζακυνθινή διαιτησία με τις Καρυάτιδες Σπάρτης

Έντονα είναι τα παράπονα της γυναικείας ομάδας της Δόξας Πηγαδακίων που αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τις Καρυάτιδες Σπάρτης. Ο σύλλογος ζητά πέναλτι στο 72ο λεπτό σε μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στη Λομποτέση, η οποία είχε την ευκαιρία να σκοράρει. Να πούμε ότι το διαιτητικό τρίο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν από το νησί μας. Συγκεκριμένα πρώτος διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης με βοηθούς τους Γιώργο Μπάστα και Διονύση Πλέσσα. Στη Δόξα Πηγαδακίων εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τη συγκεκριμένη φάση, αφού πρόκειται και για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, αφού οι Καρυάτιδες σκόραραν στο 85’ και στις καθυστερήσεις για να φτάσουν στην επικράτηση με 2-0.
Να πούμε πάντως ότι η φιλοξενούμενη ομάδα ευχαρίστησε από την πλευρά της το διαιτητικό τρίο από το νησί μας.
«Η πρόεδρος, η διοίκηση, ο προπονητής, ο φυσιοθεραπευτής και οι παίκτριες των Καρυάτιδων ευχαριστούν τη διαιτητική ομάδα για την πολύ καλή εμφάνιση και τη Δόξα Πηγαδακίων για την εξαιρετική φιλοξενία και τους εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Δόξα Πηγαδακίων διαμαρτύρεται για τη διαιτησία σε εντός έδρας παιχνίδι, αφού και στο ματς με τον Φείδωνα Άργους είχε ζητήσει χέρι σε περίπτωση πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση της Ομοσπονδίας και για λόγους οικονομικούς είχε αποφασιστεί να ορίζονται διαιτητές από τους νομούς των γηπεδούχων ομάδων. Για αυτό το λόγο η Δόξα Πηγαδακίων έχει διαιτητές από το νησί μας για τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Β’ Εθνική.
Ο σύλλογος περιμένει για την κρίσιμη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από τη διαιτησία, με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία να κρέμεται σε μια «κλωστή».
Η Δόξα Πηγαδακίων μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και στόχο έχει να παραμείνει στο πρωτάθλημα με τα επόμενα παιχνίδια. Να πούμε ότι το πρόγραμμα μέχρι το τέλος για τον σύλλογο είναι: 11η Αγωνιστική – Αμαζόνες Κορινθίας – Δόξα Πηγαδακίων, 12η Αγωνιστική: Ίκαρος Πετρωτού – Δόξα Πηγαδακίων, 13η Αγωνιστική: Δόξα Πηγαδακίων – Εθνικός Καλαμάτας, 14η Αγωνιστική: Ατρόμητος Ζαρουχλέϊκων – Δόξα Πηγαδακίων