Μικροεπεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο – Σε σχολικό αγώνα πρωταθλήματος

Δεν ολοκληρώθηκε ομαλά το παιχνίδι του ΕΠΑΛ Ζακύνθου με το ΓΕΛ Κατασταρίου για το Σχολικό Πρωτάθλημα της Ζακύνθου, αφού μετά το τέλος μεταξύ των μαθητών σημειώθηκαν μικροεπεισόδια. Η αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με 3-2 νίκη υπέρ του ΓΕΛ Κατασταρίου που πάει σε τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά ήταν επεισοδιακού χαρακτήρα, με την ένταση να είναι μεγάλη και χωρίς λόγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Μάλιστα βρέθηκε και η αστυνομία στο Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να επιβάλει την τάξη, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού όλες οι πλευρές που ενεπλάκησαν στα μικροεπεισόδια έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τα πράγματα ξεκαθάρισαν μια και καλή.
Να πούμε ότι επειδή στο Δημοτικό Στάδιο αναμένεται να γίνει και την προσεχή Τρίτη ο τελικός του σχολικού Πρωταθλήματος, συνιστάται σε όλες τις πλευρές να τηρήσουν την τάξη και να μην σημειωθούν τέτοια επεισόδια που μπορούν να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Για την ιστορία να πούμε ότι στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος θα παίξει το ΓΕΛ Κατασταρίου με το 2ο Λύκειο Ζακύνθου, με την ομάδα που θα κερδίσει να μας εκπροσωπεί στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μάλιστα αν προκριθεί θα παίξει και με ομάδες άλλων νομών.Τελευταία άρθρα