Γλιτώνουν το «χαράτσι» για τα παράτυπα δελτία οι ομάδες – Νέες συναντήσεις της ΕΠΣ Ζακύνθου στην Αθήνα

Θετικά είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την υπόθεση των παράτυπων δελτίων. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία θα γλιτώσουν την πληρωμή του ποσού των 200 ευρώ για να επανεκδόσουν τα δελτία τους. Το ζήτημα αυτό απασχολούσε ιδιαίτερα την ΕΠΣ Ζακύνθου, η οποία βρέθηκε σε συνεχείς επαφές με την ΕΠΟ για να λύσει το πρόβλημα. Πρώτο μέλημα μάλιστα της νέας διοίκησης ήταν να μην πληρώσουν οι ομάδες κάποιο μεγάλο ποσό και όλα δείχνουν ότι τελικά τα κατάφεραν.
Μάλιστα σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Στράτος Σουπιός θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και θα ξεκαθαρίσει ότι έχει να κάνει με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να πούμε ότι γίνονται προσπάθειες να αρχίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση και πάλι σε Α’ και Β’ Κατηγορία, ωστόσο αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού υπάρχουν αρκετά ζητήματα που χρειάζεται να διευθετηθούν, ώστε το θέμα με τα δελτία να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.
Να πούμε ότι υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Ένωσης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας τόνιζε ότι: “Λύνεται το πρόβλημα και οδεύουμε προς το τέλος αυτού του ζητήματος”.
Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση και δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στο να λύσει όλα τα προβλήματα και κυρίως να απαλλάξει τα σωματεία από ένα οικονομικό βάρος που δεν περίμεναν στη μέση της χρονιάς.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο

Πολύ πίσω έχουν μείνει τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου, τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ώστε να ολοκληρωθούν βάσει χρονοδιαγράμματος. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί στο 100% το θέμα με τα παράτυπα δελτία και αυτό ίσως ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Από την ΕΠΣ Ζακύνθου ξεκαθαρίζουν ότι μόλις οριστικοποιηθεί η κατάσταση θα αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ώστε όλα τα σωματεία να είναι διασφαλισμένα.
Στην Ένωση μάλιστα ζητούν λίγο ακόμα υπομονή από όλες τις ομάδες, ωστέ το ζήτημα να ξεκαθαρίσει μια και καλή και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.Τελευταία άρθρα