Η Βασίλισσα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού στην «ΗΜΕΡΑ» | «Να έρθουν όλοι να διασκεδάσουμε»

Το τίτλο της βασίλισσας για φέτος κατέχει η 17χρονη Κατερίνα Θεοδόση. Το νεαρό κορίτσι μίλησε στην ΗΜΕΡΑ για το πώς της έγινε η πρόταση να γίνει η Βασίλισσα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού. «Είμαι 17 ετών και πηγαίνω Δευτέρα Λυκείου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία φέτος. Είναι και η τελευταία χρονιά για εμένα που στην ουσία που θα μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που να έχει να κάνει με το νησί, δεδομένου ότι του χρόνου έχουμε διάβασμα… Μου προτάθηκε σχεδόν τυχαία θα έλεγα και για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να το αφήσω να πάει χαμένο, γιατί μου άρεσε η ιδέα. Το συζήτησα όμως και με τους γονείς μου, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα».
Η νεαρή κοπέλα επίσης είναι αθλήτρια στην ομάδα ακροβατικής γυμναστικής της Ολυμπιάδας Ζακύνθου. Μίλησε για τα συναισθήματά της και την παρουσία της στο Καρναβάλι. «Γενικά η περίοδος των καρναβαλιών στη Ζάκυνθο αποτελεί και πολιτισμική κληρονομιά για το νησί μας. Είναι μια περίοδος που περνάμε όλοι πολύ όμορφα και ευελπιστούμε να περάσουμε ακόμα καλύτερα με όλα τα άρματα και ειδικά με αυτό που έχουμε ετοιμάσει και είναι ξεχωριστό και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο και να το καθιερώσουμε».
Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού αποκάλυψε και το θέμα, που θα παρουσιαστεί φέτος.
«Μου αρέσει το γεγονός ότι έχουμε επιλέξει κάτι που θα θυμίζει Ζάκυνθο και άνοιξη καθώς το θέμα μας είναι «Τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά». Μου αρέσουν όλα τα χρώματα, μου αρέσει που θα πάρουν μέρος και άλλα μικρότερα παιδάκια και θα έχει μεγάλη συμμετοχή. Θεωρώ ότι θα είναι διασκεδαστικά για όλο τον κόσμο».
Η Κατερίνα Θεοδόση θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς όλους να βγουν και να διασκεδάσουν στο Καρναβάλι και να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Σημείωσε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να περάσουν καλά. «Το καρναβάλι είναι η εποχή που ο κόσμος μπορεί να είναι ο εαυτός του και να κάνει και χίλια διαφορετικά άτομα. Είναι μια ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους μέσα σε μια περίοδο που δεν έχουμε ούτε διακοπές καλοκαιριού, ούτε τίποτα. Να ξεσκάσουμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε! Καλό είναι να βρεθούν όλοι στην πλατεία, να έρθουν να μας δουν, να τους δούμε και εμείς και να χαμογελάσουμε και να χορέψουμε».Τελευταία άρθρα