ΑΓΕΖ: Η γυναικεία ομάδα δείχνει τον δρόμο

Μπορεί να ηττήθηκε από τον πολύ δυνατό Γλαύκο η γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ στο τέταρτο της παιχνίδι με 21-46, αλλά συνολικά η εικόνα των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών είναι εξαιρετική φέτος. Η ομάδα βγάζει υγεία πρώτα από όλα, ενώ η παραμονή των Μαλεβίτη και Κυπριώτη που είναι οι πιο έμπειρες παίκτριες αποδεικνύουν τη δίψα για τη διατήρηση αυτού του συλλόγου και την ενδυνάμωση του τα επόμενα χρόνια.
Και όλα αυτά τη στιγμή που η ΑΓΕΖ φέτος έχασε και δυο νέα κορίτσια τα οποία πήγαν να σπουδάσουν. O λόγος για τη Διονυσία Μαρούδα και τη Σοφία Αγαλιώτη οι οποίες φέτος δεν υπολογίζονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Η συμβολή του κόουτς Κ. Πανά

Στην πρώτη απόπειρα του ως πρώτος προπονητής ο κόουτς Κωνσταντίνος Πανάς δείχνει τον σωστό δρόμο όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ. Με σωστό σχεδιασμό πριν το παιχνίδι και με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις έχει κερδίσει το στοίχημα αλλά και την καθολική εμπιστοσύνη των κοριτσιών του που τον ακούνε και φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα.
Μπορεί η ήττα από τον Γλαύκο να ήταν βαριά αλλά οι «ερυθρόλευκες» έχουν την ποιότητα να δείξουν την αξία τους στα επόμενα παιχνίδια.
Να πούμε βέβαια ότι με τις εμφανίσεις τους δείχνουν και τον σωστό δρόμο και προς το ανδρικό τμήμα, το οποίο φέτος διανύει μια πολύ κακή χρονιά και κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Α2 ΕΣΚΑΗ.Τελευταία άρθρα